Moving Spirits

 

 

 

 

 

 

Onze sterke dranken

U vindt bij ons sterke dranken van allerlei internationale A-merken in partijen die u passen. Van grote hoeveelheden Bacardi of Smirnoff tot kleinere bestellingen van bijvoorbeeld de 18 jaar oude Chivas Regal. Maar ook populaire whisky’s zoals Jack Daniels en Johnnie Walker, of veelgevraagde likeuren en cognacs. Van Baileys tot Grand Marnier en van Rémy Martin tot Hennessy. Wat voor sterke dranken u ook op uw verlanglijstje heeft staan, vraag het ons. Wij hebben het op voorraad of gaan graag voor u op zoek!

Internationale drankengroothandel met karakter

“Open, enthousiast en ambitieus. Dat is Moving Spirits. We werken zonder poespas, hebben ons doel scherp in het vizier, maar met oog voor anderen en de wereld om ons heen. We zijn geen wereldverbeteraars, maar vinden het wel belangrijk om ons steentje bij te dragen. Op ons kan gerekend worden.

Waarom Moving Spirits

“Moving Spirits heeft natuurlijk in de eerste plaats bestaansrecht, omdat het zorgt voor werkplekken en economische zekerheid. Maar even zo belangrijk is dat Moving Spirits medewerkers de ruimte geeft om te vernieuwen en het anders te doen dan een ander. Tegelijkertijd voeren we met onze internationale drankhandel een beleid waarin we verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de wereld om ons heen.”

Frank Hofstede

“Ik houd ervan om iets moois op te bouwen en ben graag een betrouwbare en loyale relatie voor zowel afnemers, leveranciers als zakenpartners. Lange termijnrelaties stel ik boven snelle successen en ik merk dat mensen dat waarderen. Bovendien neem ik graag verantwoordelijkheid, zowel persoonlijk als met ons bedrijf.”